6.a studerer ulveudstillingen på Plc

• Gert Grysbæk Nygaard den 22-01-2015
    Så er det nye lederteam klar! Vedlagt information om det nye lederteam i Distrikt Syd. Jeg ønsker alle de nye ledere tillykke med deres placeringer og velkommen.

vh GN
    Gert Grysbæk Nygaard den 20-01-2015
    Kælke må ikke tages ind på skolen.
    kære alle. Af hensyn til rengøringen må kælke ikke tage sind på skolen. De skal blive udenfor. Hvis man er bange for, at nogen tager kælken, skal man enten lade den blive hjemme eller finde ud af at låse den f.eks. med en wirelås til cykelstativerne.

vh Gert G. Nygaard, skoleleder
    Birgit Lund Mølhave den 20-01-2015
    Gør en god gerning
    Igen i år kan du og dit barn sammen med DR Ramasjang, DR Ultra, Palles Gavebod og Lego hjælpe børn i verdens fattigste lande ved at gøre gode gerninger.
    For hver god gerning, barnet gør, giver Lego 25 kr. til Danmarksindsamlingen.
    Godhedsbeviser kan både hentes og afleveres på Plc. Kampagnen løber ind til 30. januar.
    En god gerning er at gøre noget, som gør en anden glad.
    Ideer til gode gerninger:
    - tegn en tegning
    - fej fortovet eller ryd sne
    - vand blomsterne
    - hjælp en ven