Plc i juni: Nye arbejdspladser og nye computere tages i brug:-)

Marianne Joan Rengnér Fischer den 02-06-2015
    Kære forældre og elever

Vi er i fuld gang med at sende og modtage over 10.000 bøger, men vi er igen klar til at udlåne bøger til august.

Her er to forslag til hjemmesider, så eleverne fortsat kan læse og høre gode frilæsningsbøger:

Læs løs (Brug unilogin koden)
    Gratisbørnebøger.dk

Plc

Doris Jensen den 27-05-2015
    Elevønsker i forbindelse med klassedannelse.
    Kære forældre på nuværende 0.-8. klassetrin.
    fredag d. 29. maj får jeres børn en seddel med hjem, hvorpå de kan ønske 5 kammerater, som de gerne vil i klasse/stamhold med. Det kan være kammerater fra egen klasse eller fra andre klasser fra samme årgang.
    Samme seddel er desuden vedhæftet her i opslaget. Ud af de 5 ønsker lover vi, at man kommer i klasse med mindst 1 kammerat.
    Sedlen vedrørende ønsker afleveres til klasselæreren på mandag d. 1. juni.
    Fra d. 9. juni mødes de nuværende klasselærere og børnehaveklasseledere og danner de nye klasser og stamhold i samråd med ledelsen.
    Onsdag d. 17 juni offentliggøres de nye klasser, således at der blandt andet i uge 26 er mulighed for at arrangere aktiviteter i de nye klasser.

Gert Grysbæk Nygaard den 27-05-2015
    Jacob C. Flensborg har fået nyt arbejde.

I forbindelse med den nye struktur på skoleområdet er der nedlagt en del lærerstillinger. Derfor har vores SFO-leder Jacob fået en ny spændende stilling som leder af den kommende integrerede instution i Elling.
    Jacob har været en rigtig god del del af skolens ledelsesteam. Da Jacob fik lederjobbet i vores SFO, begyndte han i samarbejde med personalet en forandringsproces. Resultatet er, at vi idag har en velfungerende og toptunet SFO med stor tilfredshed og trivsel både hos børn, forældre og personale.
    Tusind tak for samarbejdet og held og lykke i det nye, krævende job til Jacob.

Gert G. Nygaard
    Birgit Lund Mølhave den 27-05-2015
    Her er en række digitale læremidler, som alle elever og lærere i Frederikshavn kommune har adgang til de næste tre år. Læs mere i vedlagte bilag eller gå direkte til
    Gyldendals fagportal
    Skoletube
    Hilsen Plc

Doris Jensen den 21-05-2015
    Informationsbrev og skrivelse om klassedannelse Distrikt Syd vedhæftet.
  • 03-06-2015
    3. klasserne afleverer taskebøger på Plc · 3A · 3B