PLC i oktober

Doris Jensen den 28-10-2014
    Ny fra kørselskontoret: salg af enkeltbilletter og 10-turs kort til lukkede skolebusruter - til legekammerater.
    Se vedhæftet bilag.
  • Gert Grysbæk Nygaard den 27-10-2014

Kære elever, lærere og forældre i 7.-9.klasse
    Elevrådet er kommet med et forslag til regler for telefoner i 7.-9.klasse. De er vedtaget af bestyrelsen i sidste uge og træder i kraft fra 1.november 2014.

vh Gert G. Nygaard, skoleleder

Regler for mobiltelefoner i 7.-9.klasse
    Alle slukker deres mobiltelefon, når timen begynder, og tænder den først i frikvarteret.
    Ved overtrædelser konfiskeres elevens telefon efter skolens regler
    Ved gentagne overtrædelser indsamles alle klassens telefoner i en kasse på katederet. Telefonerne skal være slukket.
    Når elevernes telefoner er slukkede eller indsamlede, skal lærerens telefon også slukkes
    Skolens regler gælder:
    Læreren kan beslutte at inddrage elevens telefon, som udleveres til eleven efter skoletid. Ved gentagen overtrædelser eller i særlige tilfælde, kan skolens ledelse beslutte, at telefonen skal afhentes af elevens forældre.
    Læreren kan beslutte, at mobiltelefoner kan benyttes som et led i undervisningen.
    Vedtaget i bestyrelsen 20.10.14

• Gert Grysbæk Nygaard den 21-10-2014
    Kære børn og forældre i 6.klasse. Hermed en indbydelse til et vigtigt arrangement. Læs vedhæftede.

Indbydelse til alle børn og forældre i 6.klasse på Sæbygaardskolen:

Børn på internettet.

En temaaften 6.november 2014 kl. 18.30 - 20.00.

venlig hilsen

Gert G. Nygaard, skoleleder
    Lene Banke Andersen den 21-10-2014
    Hermed referat fra bestyrelsesmøde den 20. oktober.
    Lene Banke Andersen

• Gert Grysbæk Nygaard den 08-10-2014
    Flytning af temadage.

Kære elever og forældre.

Sæbygaardskolens personale skal på efteruddannelse i november - december 2014. Det betyder mange aflysninger og vikarer. Vi har valgt at flytte vores næste temadage. De var planlagt til 25.-28.november. På disse dage er der almindeligt skema, bortset fra 28.11.14, hvor der er juleklip 8.00 - 9.30.
    Der bliver i stedet fagdage i dansk 3. og 18 november, samt en fagdag i matematik 4.november. Alle dage er der undervisning 8.00-14.00, lektiecafe er aflyst disse dage, og eleverne har undervisningsfri 14.00. Specialklasserne følger deres alm. skema.

venlig hilsen

Gert G. Nygaard, skoleleder